Salut, numele meu este Gabriela
Sunt coach și te ajut să găsești armonia intre cariera visurilor tale și o viață personală împlinită.
Interesul meu pentru coaching și dezvoltare personală a început acum mulți ani și a continuat să evolueze și să se transforme pe măsură ce proiectele profesionale și personale s-au succedat în viața mea. Le-am îmbinat , câteodată cu entuziasm și determinare, altă dată cu răbdare și susținere, dar niciodată nu am renunțat. Asta nu înseamnă că a fost ușor sau că am găsit rețeta perfectă.
Mi-am început cariera profesională în domeniul financiar-contabil în concordanță cu specializarea absolvită la încheierea Facultății de Studii Economice. Pe vremea aceea, cei care nu aveau vreo abilitate sau pasiune anume, nu erau artiști, nu se visau doctori, ingineri sau avocați, mergeau la ASE. Așa am făcut și eu.
În 2011 am schimbat firma mică, românească, la care lucram cu o companie multinațională, și foarte rapid am descoperit, ca mamă de 2 copii mici avantajele dar și dezavantajele mediului corporatist. Am învățat multe, am crescut și m-am dezvoltat, am gestionat proiecte, echipe, am susținut oameni în dezvoltarea lor, am contribuit la formarea unora dintre ei ca și leaderi. Am descoperit că aveam și eu o pasiune: să ajut oamenii să crească. Chiar înainte de pandemie, din dorința de a continua să particip activ la dezvoltarea leaderilor, am ales să mă alătur echipei de HR. Am continuat să mă descopăr și să mă reinventez.

Dacă și tu te străduiești să faci față atât provocărilor profesionale cât și celor personale și să menții balanța în echilibru, sunt aici să te susțin.

Misiunea mea este să fiu alături de tine, să te însoțesc și să te inspir într-o călătorie de auto descoperire, oferindu-ți acces la propriile instrumente și resurse necesare pentru a depăși obstacole și a transforma obiectivele tale în rezultate durabile și împlinire personală. Prin abordarea mea structurată, îmbinând viziunea și strategia cu empatia și orientarea spre soluții, îmi propun să fiu partenerul de încredere de care ai nevoie.

Cred că fiecare dintre noi suntem perfecți așa cum suntem și avem toate resursele să trăim în armonia mult visata intre carieră și viața personală.

O privire de ansamblu asupra carierei mele

 

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, dintre care mai mult de 12 ani petrecuți în companii multinaționale, am avut ocazia să cresc și să învăț într-un mediu dinamic și provocator.

În ultimii 10+ ani, am fost dedicată si implicată în zona de people management, mentoring și coaching. A fost o călătorie fascinantă în care am lucrat alături de oameni remarcabili și am contribuit la dezvoltarea lor atât în carieră, cât și în viața personală. Am fost onorată să ofer suport liderilor în ceea ce privește cariera și dezvoltarea personală și profesională, fapt care mi-a adus cea mai mare satisfacție.

Cu aproximativ 4 ani în urmă, am decis să-mi extind aria de expertiză în domeniul resurselor umane (HR). Aici, m-am concentrat pe programe de dezvoltare, structuri organizaționale, programe de wellbeing și, în special, susținerea și formarea liderilor în organizație. A fost o schimbare care m-a inspirat și m-a condus către o dimensiune mai profundă a impactului pe care îl pot avea asupra oamenilor și a organizațiilor.

Pasiunea mea pentru oameni și dorința mea de a contribui la succesul și bunăstarea lor au fost forțele motrice care m-au determinat să aprofundez domeniul coachingului. În prezent, sunt în proces de certificare International Coaching Federation (ICF), aducând astfel o validare profesională la experiența mea vastă.

Pe lângă experiența practică, am investit și în cunoștințe teoretice. Astfel, am integrat în practica mea elemente din sfera dezvoltării personale, psihologiei, Programării Neuro-Lingvistice și neuroștiinței. Această abordare holistică mă ajută să înțeleg și să susțin nevoile individuale ale clienților mei, contribuind la procesul lor de transformare și creștere personală.

   Ce mă încarcă

   • să-mi beau cafeaua de dimineața la o conversație profundă cu motanul 
   • să petrec timp de calitate cu fiicele mele 
   • să călătoresc în destinații însorite
   • să susțin oamenii în dezvoltarea lor

    Valorile care mă conduc în viață

    • Învățarea continuă
    • Familia
    • Integritatea și respectul
    • Echilibrul
    Cursuri / Certificări
    • Being coach(ed) Essential Coaching Skills ACSTH -ICF - One2Coach – Scoală de Coaching Certificată ICF 100% 100%
    • NeuroMindfulness® Coach Certification Practitioner Level- NeuroMindfulness® Institute 100% 100%
    • NLP Practitioner - Graham Nicholls 100% 100%
    • Life Purpose Coaching – Transformation Academy 100% 100%
    • Consilier de dezvoltare personală acreditat ANC 100% 100%
    Testimoniale
    Timpul petrecut cu Gabriela, în decursul ședințelor a fost unul constructiv, mi-a plăcut că m-a ascultat, m-am simțit înțeleasă și deloc judecată. O făcea cu căldură și pasiune, profesionalism, simțeam că știe ce face. Am găsit răspunsuri la provocările mele, și nu pentru că mi le-a oferit, ci pentru că mi-a adresat întrebările așa încât eu să-mi găsesc răspunsurile. Am găsit împreună soluții la diferite situații din viața mea. Mă bucur că am cunoscut-o și o pot recomanda cu căldură.
    Emanuela

    Gabriela a adus în sesiunile noastre multă seriozitate și conectare facilă. Procesul s-a simțit firesc și natural, iar întrebările sale au adus la lumină sentimente, resurse, idei. Apreciez foarte mult la ea faptul că integrează cu mult firesc expertiza profesională anterioară și în zona de coaching, în folosul clienților săi.
    Sandina

    Gabriela transmite în toate interacțiunile seriozitate, profesionalism, echidistanță și totodată căldură, încredere și compasiune. Este coach dedicat coachingului profesionist și cu pasiune pentru continuă dezvoltare. Relevă ușor potențialul clientului și crează un spațiu de încredere și siguranță pentru client, Te simți ascultat, înțeles și sprijinit când lucrezi cu Gabriela.
    Ramona

    Pin It on Pinterest

    Skip to content