1. INTRODUCERE

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm
datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru.
MIND PRACTICE S.R.L. (denumita in continuare „Compania”), cu sediul social in sat Chiajna, com.
Chiajna, str. Nicolae Iorga, nr. 82, camera 1, jud. Ilfov, CUI 44343582, J23/3291/2021 colecteaza si
prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

2. CE DATE COLECTĂM DESPRE DUMNEAVOASTRA, IN CE SCOP ȘI PE CE BAZĂ LE PROCESAM

Datele personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Putem colecta si procesa
următoarele categorii de date personale („Date”) despre dvs., in masura in care le comunicati prin
proprie vointa (consimtamant):
 adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detalii despre browserul dvs., numarul si durata vizitei
paginilor de pe site-ul nostru, afișările de pagină și căile de navigare
 in cazul in care intelegeti sa incheiati un contract cu compania noastra, pentru furnizare de
servicii, colectam si prelucram, in plus, detaliile necesare pentru:
 incheierea contractului:
• nume si prenume
• adresa de email
• nr. de telefon
 facturarea serviciilor si pastrarea evidentelor contabile, conform legii
 efectuarea platii: datele cardului bancar cu care achitati pretul serviciilor furnizate.
Consimtamantul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal include si prelucrarea datelor
dvs. de catre tertii furnizori ai companiei noastre care au obligatia sa respecte confidentialitatea
acestor date, precum si pentru transferul datelor dvs. in alte tari din UE si din afara EEA (Econommic
European Area).
Comunicarea de Date ce include orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul
formularului de contact de pe site-ul nostru, prin e-mail, text, mesaje media sociale, postări sociale sau
orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Noi prelucrăm aceste date în scopul comunicării cu dvs.,
pentru păstrarea evidenței in ceea ce priveste interactiunile cu societatea noastra si cu reprezentantii
acesteia, pentru statistici interne, in scopuri de marketing, cat și pentru stabilirea, urmărirea sau
apărarea revendicărilor legale. Motivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre
legitime în caz ca trebuie să răspundem la comunicările trimise, pentru statistici interne, in scopuri de
marketing si pentru a pastra evidența mesajelor și a stabili, urmări sau apara in cazul oricaror
pretentii legale.
Compania noastra prelucreaza aceste date pentru a furniza serviciile pe care le-ați achiziționat prin
propria vointa și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții, conform legii.
Cu privire la Datele despre utilizatori care includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru web
și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru sau
prin alte servicii online, compania noastra prelucreaza aceste date pentru a opera site-ul nostru și
pentru a vă asigura că vă este furnizat un conținut relevant si din sfera intereselor dvs.,, pentru a vă
asigura securitatea site-ului nostru, pentru a păstra copii de siguranță ale site-ului și / sau bazelor de
date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului și a afacerii noastre. Motivul legal pentru

această procesare sunt interesele noastre legitime, pentru gestionarea in mod corect si adecvat a site-ul
nostru și a afacerii noastre.
Datele tehnice pe care le colectam si procesam includ date despre utilizarea site-ului dvs. nostru și a
serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detalii despre browserul dvs.,
numarul si durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, afișările de pagină și căile de navigare, setările
fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web.
Sursa acestor date este din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Noi prelucrăm aceste date pentru
a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a administra și a
proteja afacerea pe care o conducem și site-ul web, a preferintelor dvs., pentru a vă oferi conținut și
reclame relevante pentru site și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul nostru legal
pentru această procesare sunt interesele noastre legitime, care în acest caz ne permit să administrăm
corect site-ul nostru și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să ne stabilim strategia de
marketing.
Date de marketing includ date despre preferințele dvs. în primirea comunicarilor in scop de marketing
de la noi și de la terții furnizori care au obligatia sa respecte confidentialitatea acestor date, și
preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucrăm aceste date pentru a vă permite să participați la
promoțiile noastre, cum ar fi concursuri, oferte, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru
site și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea acestei publicități. Motivul legal pentru această
procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a studia modul în care clienții
utilizează serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne promova afacerea și pentru a ne stabili
strategia de marketing.
Putem folosi datele despre clienți, datele utilizatorilor, datele tehnice și datele de marketing pentru a
vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-uri (inclusiv anunțuri Facebook sau alte
anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim sau o
deservim. Motivul nostru legitim pentru această prelucrare sunt interesele legitime, si anume de a ne
promova si dezvolta afacerea. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte
comunicări in scopuri de marketing către dvs. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu ocazia
vizitarii site-ului nostru este consimțământul dvs. informat iar, in cazul datelor necesare pentru
facturare – legile contabile aplicabile.

3. DATE SENSIBILE 
Nu colectăm date sensibile despre dvs. Datele sensibile se referă la date care includ, intre altele, detalii
despre etnia dvs., convingerile religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile
politice, calitatea de membru al diverselor roganizatii, informații despre sănătatea
dumneavoastră,datele genetice și biometrice, condamnari sau fapte inscrise in cazierul judiciar etc.
În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile
contractului dintre noi și dvs. nu ne furnizați aceste date la solicitare, este posibil să nu putem executa
contractul (de exemplu, pentru a va furniza servicii). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil
să fie necesar să va anulam comanda pentru un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă vom face acest
lucru, vă vom anunța în momentul respectiv.
Vom utiliza datele dvs. personale doar pentru scopurile în care au fost colectate sau dacă este necesar,
într-un scop rezonabil compatibil.
Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru
este permis de lege.

4. COMUNICARI DE MARKETING
[În conformitate cu Regulamentul privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem
trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați solicitat informații de la noi despre

serviciile noastre sau daca (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și, în fiecare caz, nu
ne-ati comunicat decizia dvs. de a nu mai primi astfel de comunicări.Va informam ca puteți să
renunțați la primirea e-mailurilor in scopuri de marketing de la noi în orice moment, prin dezabonare
sau prin transmiterea unui email la adresa de contact mentionata mai jos.
Ne puteți solicita să incetam să vă trimitem mesaje de marketing în orice moment conectându-vă la site
și debifând casetele relevante pentru a vă adapta preferințele de marketing SAU urmând link-urile de
renunțare (UNSUBSCRIBE) la orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU prin trimiterea unei
solicitări prin e-mail  la coach@gabrielapepino.com .
Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică
datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a unor tranzacții din trecut, cum ar fi achizițiile de
servicii de la compania noastra.

5. DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE
Este posibil să dezvaluim datele dvs personale terților furnizori ai companiei noastre, care au obligatia
sa respecte confidentialitatea acestor date:
– Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor;
– Organele guvernamentale care ne obligă să raporte activitățile de prelucrare;
– Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor
noastre.
Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs.
personale și să le trateze în conformitate cu legislatia in vigoare. Permitem acestor terțe părți să vă
proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

6. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE
Compania noastra respecta prevederile Regulamentului general privind protecția datelor care vă
protejează datele personale. În cazul în care transferăm datele dvs. către terțe părți din afara EEA
(European Economic Area), ne vom asigura in mod rezonabil că există anumite măsuri de siguranță
pentru a oferiun nivel similar de securitate pentru datele dvs. personale. Ca atare:

7. SECURITATEA DATELOR
Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, divulgarea sau
accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la
datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri de afaceri care au nevoie să cunoască astfel de
date. Acestea vor procesa numai datele dvs. personale in conformitate cu instrucțiunile noastre și
trebuie să le păstreze confidențialitatea.
Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei încălcări suspectate sau reale a datelor cu caracter
personal și vă vom informa atat pe dvs., cat și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o
astfel de încălcare, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.

8. RETENȚIA DATELOR
Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care
le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare, dar in
orice caz, nu mai mult de 6 ani.
Decidem care este perioada potrivită pentru a păstra datele astfel: privim cuantumul, natura și
sensibilitatea acestora, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea sau dezvăluirea neautorizată,
scopurile procesării, dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace și cerințe legale.
Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date
de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani de la data ultimei operatiuni
contabile care va implica.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri
statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în
prealabil.

9. DREPTURILE DVS. LEGALE
În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale
care includ dreptul de acces, de corectare, de ștergere, restricționare, transfer, precum si toate celelalte
drepturi conferite prin GDPR si legile interne, inclusivdreptul de a va retrage consimțământul dat in
scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.
Puteți citi mai multe despre aceste drepturi la:
https://www.dataprotection.ro/?page=noua%20_pagina_regulamentul_GDPR
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-
mail cu solicitarea dvs. catre: coach@gabrielapepino,com
Nu va trebui să plătiți niciun fel de cost pentru a vă accesa datele personale sau pentru a vă exercita
oricare dintre celelalte drepturi.
Este posibil să fie nevoie să solicităm informații specifice de la dvs. pentru a ne ajuta să vă confirmam
identitatea și să vă asigurăm dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare
dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu
caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De
asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs.
in scopul de a accelera furnizarea răspunsului nostru.
Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de 30 de zile de la data primirii
solicitarii dvs.. Ocazional, poate dura mai mult de 30 de zile, dacă solicitarea dvs. este deosebit de
complexă sau dacă ați formulat mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța in legatura cu orice
prelungire a termenului de solutionare a solicitarii dvs..
Dacă nu sunteți mulțumit in legatura cu vreun aspect al modului în care colectăm și procesam datele
dvs., aveți dreptul să adresați o plângere catre Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrării
Datelor cu Caracter Personal.
Va recomandam sa contactati mai întâi compania noastra în cazul în care aveți o plângere, pentru ca
noi sa putem încerca să rezolvăm solicitarea dvs.

10. LINK-URI CATRE TERȚI
Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații ale unor terțe parti. Dacă faceți
click pe acele link-uri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită
colectarea sau partajarea datelor dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili
pentru declarațiile sau policile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să
citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

11. COOKIES
Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze cu privire la
setările de site-uri sau accesarea cookie-urilor. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să
rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect.

Pin It on Pinterest

Skip to content