Servicii
Coaching cariera - Gabriela Pepino

Coaching pentru carieră

Jobul ne ocupă o mare parte din zi și din viață, astfel că el devine o componentă importantă care ne poate aduce atât satisfacții cât și dezamăgiri. Nu e ușor să construiești o carieră și cu atât mai mult o carieră care să te facă fericit și să-ți aducă împlinire sufletească. 

Am întâlnit mulți oameni care au ajuns în diverse joburi din întâmplare, din nevoile altor persoane și mai puțin din dorința proprie. Dar niciodată nu e târziu să ne luam puterea înapoi și să luam decizii asumate și autentice în și pentru viața și cariera pe care ne-o dorim. 

Daca ești în situația în care evaluezi sau reevaluezi traseul profesional, daca iți dorești să dai un avânt carierei tale, daca vrei să faci o reconversie profesională sau treci prin situații dificile  în jobul tău, sunt aici să iți ofer suportul de care ai nevoie. 

Coaching pentru armonie intre muncă și viața personală

Sunt partenerul tău de încredere pentru a găsi noi perspective, a identifica soluții,a crea un plan pentru îmbunătățirea calității vieții tale și a aduce armonia în viața ta.

În sesiunile pe care le vom avea te voi ghida în procesul de identificare a obiectivelor tale personale și a valorilor care îți sunt importante. Această clarificare poate ajuta la stabilirea priorităților și la concentrarea pe aspectele cu adevărat semnificative pentru tine.

Voi facilita procesul de auto-reflecție și auto-cunoaștere, ajutându-te să înțelegi mai bine propriile nevoi, dorințe și priorități. Voi fi alaturi de tine și îți voi oferi un cadru de explorare și descoperire personală, creînd o bază pentru decizii informate privind echilibrul între muncă și viața personală.

Coaching cariera - Gabriela Pepino
Coaching cariera - Gabriela Pepino

Coaching pentru leaderi

Voi avea o abordare personalizată, în funcție de nevoile și obiectivele tale pentru a obține rezultatele dorite. Împreună, vom identifica și depăși obstacolele care îți stau în cale, vom dezvolta un plan de acțiune clar și vom lucra  pentru a-ți consolida încrederea în tine și abilitățile tale de lider.

Vom lucra împreună pentru a clarifica și defini viziunea și misiunea ta personală, stabilind obiective și direcții clare pentru a atinge succesul și satisfacția în carieră.

Te voi susține în dezvoltarea abilităților de leadership, identificând și valorificând punctele tale forte și lucrând pentru a depăși provocările și obstacolele întâmpinate.

Pin It on Pinterest

Skip to content