Coaching pentru wellbeing

Category:

Cred cu tărie că atunci când suntem într-o stare de armonie în viață noastră, avem capacitatea să facem față mai ușor provocărilor, să gestionăm cu energie pozitivă situațiile dificile din viața personală sau profesională, să fim deschiși la ce vine spre noi pentru evoluția noastră, să construim relații implinitoare. 

Eu însămi am căutat multă vreme acesta stare și sunt extrem de recunoascatoare de perspectivele ce s-au deschis în viața mea când echilibrul interior s-a integrat.

  • Dacă și tu ești într-o perioadă în care simți nevoia să aduci echilibrul în viață ta,
  • dacă jobul sau cariera iți acaparează cea mai mare parte din viață și nu mai ai timp pentru cei dragi, 
  • dacă treci prin schimbări majore în viața ta care te-au aruncat în derivă,
  • dacă nu-ți găsești locul și simți că ceva lipsește din viața ta, 
  • dacă stresul este la cote ridicate și simți că rezultatele se ating cu dificultate, 
  • dacă ai nevoie să-ți redefinești valorile,să-ți găsești pasiunile și talentele pe care să construiești un scop în viață ta, 
  • dacă vrei să descoperi credințele și convingerile limitative care te țin prizonier și nu te lasă să evoluezi,

sunt partenerul tău de încredere pentru a găsi noi perspective, a identifica soluții,a crea un plan pentru îmbunătățirea calității vieții tale și a aduce armonia în viața ta.

În sesiunile pe care le vom avea te voi ghida în procesul de identificare a obiectivelor tale personale și a valorilor care îți sunt importante. Această clarificare poate ajuta la stabilirea priorităților și la concentrarea pe aspectele cu adevărat semnificative pentru tine.

Voi facilita procesul de auto-reflecție și auto-cunoaștere, ajutându-te să înțelegi mai bine propriile nevoi, dorințe și priorități. Voi fi alaturi de tine și îți voi oferi un cadru de explorare și descoperire personală, creînd o bază pentru decizii informate privind echilibrul între muncă și viața personală.

Prin tehnici de identificare și combatere a stresului și prin dezvoltarea rezilienței, te voi susține să gestionezi mai eficient situațiile tensionate sau presiunile din viața ta. Acest lucru contribuie la menținerea echilibrului și a armoniei interioare.

Vom explora și  găsi modalități de îmbunătățire a relațiilor personale și profesionale și te voi ghida în dezvoltarea abilităților de comunicare, empatie și gestionare a conflictelor pentru a construi relații sănătoase și pozitive.

Prin discuții și exerciții specifice, te voi ajuta să dezvolți planuri de acțiune concrete și strategii pentru atingerea obiectivelor tale. Aceasta poate implica gestionarea timpului, stabilirea unor pași realiști și punerea în practică a schimbărilor dorite.

 

Fiecare persoană are nevoi și provocări unice, așa că iți voi oferi o abordare personalizată în care ne vom raporta la situațiile specifice, punandu-te pe tine în centru.

Programează o sesiune gratuită de cunoaștere!

Pin It on Pinterest

Skip to content