Coaching pentru carieră

Category:

Jobul ne ocupă o mare parte din zi și din viață, astfel că el devine o componentă importantă care ne poate aduce atât satisfacții cât și dezamăgiri. Nu e ușor să construiești o carieră și cu atât mai mult o carieră care să te facă fericit și să-ți aducă împlinire sufletească. 

Am întâlnit mulți oameni care au ajuns în diverse joburi din întâmplare, din nevoile altor persoane și mai puțin din dorința proprie. Dar niciodată nu e târziu să ne luam puterea înapoi și să luam decizii asumate și autentice în și pentru viața și cariera pe care ne-o dorim. 

Daca ești în situația în care evaluezi sau reevaluezi traseul profesional, daca iți dorești să dai un avânt carierei tale, daca vrei să faci o reconversie profesională sau treci prin situații dificile  în jobul tău, sunt aici să iți ofer suportul de care ai nevoie. 

Te voi însoți în acesta călătorie pentru a putea identifica și construi cariera visurilor tale. 

Te  voi susține să-ți definești sau să-ți clarifici obiectivele profesionale, să-ți identifici valorile și interesele și să creezi un plan pentru atingerea acestor obiective.

Iți  voi oferi ghidare și sprijin pentru dezvoltarea abilităților specifice necesare în cadrul domeniului profesional. Acest lucru poate include abilități de leadership, comunicare, luare a deciziilor și multe altele.

Voi fi alaturi de tine în momente de schimbare, cum ar fi tranziția către o nouă carieră, schimbarea rolului în cadrul unei organizații sau gestionarea perioadelor dificile.

Te  voi ajuta la identificarea și depășirea obstacolelor care pot împiedica creșterea profesională prin abordarea unor strategii pentru îmbunătățirea performanței în cadrul jobului.

Vom lucra pentru a dezvolta abilități de comunicare și relaționare, contribuind astfel la îmbunătățirea relațiilor profesionale și a mediului de lucru.

Te voi ghida să creezi un plan strategic de carieră, care să includă obiective pe termen scurt și lung, dezvoltarea abilităților necesare și identificarea oportunităților de avansare.

Întrucât fiecare persoana are un context aparte, voi aborda sesiunile într-o manieră personalizată, cu focus pe tine ca persoana, pe resursele tale proprii, pe calitățile și competențele deja dobândite și te voi ajuta să identifici cele mai bune metode pentru a-ți atinge viziunea. 

Programează o sesiune gratuită de cunoaștere!

Pin It on Pinterest

Skip to content